Wasmachine monteur Almere Bosch

Wasmachine monteur Almere Bosch

Wasmachine monteur Almere Bosch voert reparaties uit aan uw wasmachine in Almere en omgeving. Wasmachine reparatie is het dagelijks werk van vele monteurs in Almere en omgeving met veel ervaring op het gebied van witgoed reparatie.
Wasmachine monteur Almere helpt u graag met uw Bosch witgoedreparatie. Wasmachine monteur Almere Bosch

Meestal is uw witgoed dezelfde dag weer werkend. Bel nu uw wasmachine monteur in Almere.

U kunt bij ons terecht voor bijna alle witgoed merken, zoals:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Siemens, Whirlpool.

Veel storingen kunt u voorkomen door uw wasmachine te onderhouden. Dit voorkomt vroegtijdige reparatie aan uw wasmachine en dit bespaart weer geld.
Geeft uw machine een foutcode in het display en u kunt er met behulp van uw gebruiksaanwijzing of handleiding niet zelf uitkomen? Belt u dan met onze storingsdienst in Almere voor een snel en vakkundig onderzoek. Vaak hebben onze monteurs onderdelen van uw wasmachine op voorraad en kunnen zij, indien nodig, een onderdeel snel vervangen, zodat u niet onnodig hoeft te wachten.

Wasmachine monteur Almere Bosch: Enkele veel voorkomende problemen bij wasmachines:

De wasmachine springt bij het centrifugeren

Je begon te wassen, de machine bereikte het centrifugeren en begon sterk te trillen, en misschien zelfs springen en springen door de badkamer. In deze situatie kan de wasmachine de afvoer breken of de slang vullen, wat het risico met zich meebrengt dat de kamer onder water komt te staan. De machine in een dergelijke staat achterlaten is in geen geval mogelijk!

Oorzaken waarom een ​​nieuwe wasmachine sterk trilt

Als je net een wasmachine hebt geïnstalleerd, is de reden waarom deze sterk stuitert misschien als volgt.

De transportbouten zijn niet losgedraaid.

Ze zijn nodig om de trommel van de wasmachine tijdens het transport vast te zetten. En hoewel de bouten de rotatie van de trommel niet blokkeren, laten ze de trommel niet toe om de lading zelf te corrigeren. Als gevolg hiervan springt en klopt de machine. Het gebruik van een wasmachine met de transportbouten nog in de machine, kan tijdens het centrifugeren schade aan de trommel veroorzaken. Als de machine net de drempel van uw huis heeft overschreden, controleer dan of alle transportbouten tijdens de installatie zijn losgedraaid! Het aantal kan variëren van fabrikant tot fabrikant, dus u kunt het beste de handleiding raadplegen.

Installatie op een gladde vloer. Bijvoorbeeld op tegels, tegels of linoleum. Probeer in dit geval de machine op een rubberen mat te plaatsen of gebruik antislipstickers voor de voeten (als laatste redmiddel kunt u dubbelzijdige constructietape gebruiken).